Description
یک گوشت گاو، که اغلب به آن فقط استیک میگویند، ممکن است یک قطعه گوشت گاو با صورتهای موازی باشد که معمولاً عمود بر رشتههای عضلانی بریده میشود. در سرویس رستوران معمولی، یک وعده دارای جرم خام است که از 120 تا 600 گرم (4 تا 21 اونس) شروع میشود. استیک های گوشت گاو معمولاً کبابی، سرخ شده یا آب پز می شوند. برش های لطیف تر از کمر و دنده به سرعت با حرارت خشک پخته می شوند و به صورت کامل سرو می شوند. برش های کمتر نرم از چاک یا گرد با حرارت مرطوب پخته می شوند یا به صورت مکانیکی نرم می شوند.
Reviews
There are no reviews yet.